Kaalimato Info

Sopimusehdot

Tämä nyt on tällaista lakitekstiä, mutta lue nyt ihmeessä läpi!

1. YLEISET EHDOT

Kuonokauppa.fi on Kuonofi Oy:n ylläpitämä markkinapaikka (myöhemmin tässä dokumentissa verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Kuonofi Oy, y-tunnus 2758791-3 (myöhemmin myyjä). Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät verkkokaupan sivustolla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty. Myyjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. ASIAKAS

Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas lähettää tilauksensa verkkokaupasta.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään maksulomakkeella valitun toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät.

Tuotteet myydään sillä hinnalla, ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä kuin mitä verkkokaupassa on ollut tilaushetkellä voimassa.

Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

4. MAKSUTAVAT

Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy verkkokaupan sivustolta osoitteesta wwww.kuonokauppa.fi/s?action=info&cid=info&iid=toimitus.

Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saatavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista.

Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä tilauslomakkeella tilausta tehtäessä.

5. TOIMITUSTAVAT

Verkkokaupan toimitustapana toimii Postin kotiinkuljetus joka toinen kuukausi. Lisämaksusta tilauksen voi ottaa kotiin kerran kuukaudessa. Tilaushetkellä käytössä olevat toimitustavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy verkkokaupan sivustolta osoitteesta www.kuonokauppa.fi/toimitus.

Toimituskulut sisältyvät joka toinen kuukausi kotiinkuljetettavan tilauksen hintaan. Toimituskulut kerran kuussa toimitettavaan tuotteeseen määräytyvät tilauslomakkeella tilausta tehtäessä.

6. TOIMITUSAIKA

Tilauksen toimitusaika on noin yksi viikko. Mikäli tilaukselle on tarvetta nopeammin, mainitse tästä tilausta tehdessä. Jatkossa tilaukset tulevat automaattisesti kotiin joka toinen kuukausi.

7. PALAUTUSOIKEUS

Tilauksen peruuttaminen on ilmaista. Emme peri toimituskuluja palautuksista.

Peruutusoikeus on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa peruutuksesta aina palautelomakkeen kautta (www.kuonokauppa.fi/asiakaspalvelu).

Peruutusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla.

Peruutusoikeutta ei myöskään ole:
Jos tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu.
Jos myyntipakkaus on rikkoutunut.

Myyjä vaihtaa vialliset tuotteet aina uusiin ilman eri veloitusta.